· 

Het perfecte duo

League of Legends kent veel karakteristieke figuren, elk met een eigen verhaal. In 2017 kwamen er twee nieuwe champions met een gezamelijk verhaal. Xayah en Rakan zijn hét liefdeskoppel van Summoners Rift en vullen elkaar perfect aan. Ken jij ook zo iemand waarmee je zo’n band hebt? Lees snel verder, want jullie kunnen samen een leuke prijs winnen!

Xayah, The Rebel

Om maar direct met de deur in huis te vallen: In dit koppel is de vrouw de damage-dealer en de man de support. Vaak is de meme bij LoL dat vrouwen ‘over het algemeen’ support spelen en de mannen de ‘carry’ zijn, het zou me dus niets verbazen als Riot dit expres heeft gedaan. Natuurlijk was er een periode dat Xayah nog alleen was. Op jonge leeftijd weigerde Xayah in de pas te lopen en besloot ze op eigen houtje de wereld buiten Ionia te gaan ontdekken. Dit bracht haar vaak in de problemen, waarbij ze werd beroofd of aangevallen. Zo leerde zij zichzelf verdedigen en al snel was duidelijk dat ze niet met zich liet sollen. Toen ze terugkeerd, was haar hele stam vermist, inclusief haar vader die haar zo liefdevol had opgevoed. Haar zoektocht leverde niets op en Xayah bleef eenzaam achter.

 

 

Toen ze op een dag door de bergen van Vlonqo te trekken, op zoek naar een verloren artefact, stuitte ze op een groep mensen die als publiek stonden te kijken naar een optreden van een man die toegezongen werd als ‘Rakan’. Zijn overdreven optreden en theatrale buiging deden Xayah niks en ze vertrok. Nadat ze haar missie had voltooid, mede dankzij de afleiding die deze ‘Rakan’ had veroorzaakt, kreeg ze hem niet uit haar hoofd. Toen ze echter werd verrast door een groep gewelddadige soldaten, kon ze haar gedachtes opzij zetten met een gevecht. Plotseling verscheen Rakan.

 

Rakan, The Charmer

Ondanks het tegenstribbelen van Xayah, sprong Rakan midden in het gevecht. Hij danste sierlijk heen en weer en zorgde voor afleiding, zodat Xayah ze neer kon halen. Ze was verbaast over de effectiviteit van hun samenwerking, maar wilde toch alleen verder. Rakan weigerde los te laten en bleef Xayah volgen. Na geruime tijd, moest Xayah toch toegeven dat Rakan een prettig gezelschap was en hij er voor zorgde dat ze zich niet zo alleen meer voelde.

 

Samen vechten ze voor een betere toekomst voor de ‘vastaya’ (Ahri, Nami, Wukong, Rengar, Xayah & Rakan), maar of dat ooit zal lukken...

 

Het leukste duo van onze community!

 

Voor Valentijnsdag zijn wij op zoek naar het leukste, beste en gezelligste duo van onze Echo Zulu community! Het leukste duo krijgt van ons een Bioscoopbon cadeau te waarde van €20,-

 

Hoe doe je mee?

Heel simpel, stuur een foto van jou en je beste duo via een reactie op onze Facebook post. Je leukste duo mag je favoriete persoon, object of game character zijn!

 

Woensdag 14 februari maken wij de winnaar bekend.

Write a comment

Comments: 0