· 

EZ Talking: esports & lifestyle

Oke, oke, oke. Normaal gesproken komt hier dan zo'n stukje waarin ik de spanning opbouw, een beetje subtiel het onderwerp van deze week introduceer en dan aan het einde van de intro duidelijk maak waar ik het deze week over ga hebben. Dit keer is het te warm én ben ik te hyped, dus bij deze: Echo Zulu host vanaf komende donderdag iedere week EZ Talking, dé vetste online talkshow over esports, muziek en fashion! Zo, dat is er uit. Ik ben enorm vereerd dat ik dit bekend mag maken en sprak daarom met twee belangrijke personen voor de show: Serdal & Hanaï.

 

Je hebt het goed gelezen. Echo Zulu start een wekelijkse online talkshow, die uitgezonden zal worden op Twitch. Komende donderdag trapt Social Media Manager én host van de show Hanaï af met de allereerste aflevering: "Ik ga samen met een speciale gast een duo-stream doen! Mijn normale set-up heeft een flinke upgrade gehad en dit wordt de eerste stream sinds lange tijd, waarmee ik meteen al mijn nieuwe spullen kan testen. Ik ben super excited!". Ook Serdal (oprichter van EZ) kan niet wachten op de kick-off: "We gaan eindelijk starten met onze eigen talkshow EZ Talking. Een show waarbij smaak, karakter en persoonlijkheden van de mensen in Echo Zulu centraal staan. Het zal niet alleen over esports en gaming gaan, maar ook over muziek en fashion. De show wordt gehost door Mowglitch aka Hanaï."

Een wens in vervulling

In het eerdere interview met Hanaï (hier terug te lezen) bleek al haar ambitie om een eigen show te presenteren. Helaas was haar computer vroeger niet goed genoeg om te blijven streamen en moest ze stoppen. Nu krijgt ze een nieuwe kans om haar droom verder te ontwikkelen. "Hij (Serdal) appte me na de publicatie van mijn interview direct. Hij noemde me lachend  'sukkel' en vroeg waarom ik nooit over die droom had gepraat. Toen ik mijn brainstorm doorstuurde, ging het allemaal heel snel. Serdal stuurde mij de apparatuur en voila, donderdag starten we!".

Serdal is zelf meer van 'achter de schermen', blijkt als ik naar zijn rol in de show vraag. "Het idee is van Hanaï, dus ik ben er puur voor ondersteuning. Zelf zal ik proberen om achter de schermen veel voor de show te betekenen door mee te denken over onderwerpen, designs te maken en promotie's te bedenken." aldus de trotse oprichter van Echo Zulu.

De eerste aflevering

We gaan natuurlijk geen spoilers weggeven, want iedereen moet donderdag om 19:00 lekker komen kijken, maar toch heb ik geprobeerd om wat los te peuteren bij Hanaï over wat we kunnen verwachten. "De eerste aflevering zal dienen als cross-over tussen mijn oude streams en deze nieuwe show. Vroeger reviewde ik meestal muziek-albums, omdat mijn computer niet goed genoeg was voor gamingstreams. Dus ik ga 'back in the days' en review samen met mijn speciale gast een aantal albums in deze eerste show. Natuurlijk vertellen we dan ook wat er nog meer allemaal op de planning staat!" vertelt Hanaï.

De toekomst

Het is wel duidelijk dat er aan inhoud geen gebrek is, met veel toffe onderwerpen én interessante gasten. Als Hanaï zou kunnen kiezen, had ze haar lijstje in ieder geval al klaar: "Ik kijk enorm tegen Sjokz op, zoals ik al eerder heb gezegd, dus dat zou natuurlijk geweldig zijn! Ook lijkt het me tof om eens met Lil Kleine, Sevn Alias of Josylvio te streamen.". Ook Serdal heeft de wens om de artiesten zo veel mogelijk te betrekken bij de show: "We willen natuurlijk weten wat er achter hun kunstwerken schuilt en dit kun het beste van de artiest zelf horen!".  

 

EZ Talking

Na deze eerste aflevering kunnen jullie dus iedere donderdag om 19:00 een EZ Talking verwachten met Hanaï en vele gasten. Bomvol esports, muziek en fashion, maar vooral met heel veel entertainment! Nog niet genoeg redenen om iedere week te kijken? Dan laat ik nog één keer de twee hoofdpersonen aan het woord. Serdal: "Het unieke aan deze show wordt de interactie met mensen die graag up-to-date zijn met de nieuwste rages en hypes. Ook behandelen we gaming-topics zoals Fortnite tutorials, League of Legends tips & tricks en Hearthstone decks. Geniet van de Mowglishow, het wordt een hele leuke serie streams!"

Hanaï spreekt zelf ook duidelijke taal over de show: "Het worden gezellige streams vol enthousiasme en originele content! Een hele vette collab tussen mij en EZ, met verschillende onderwerpen voor allerlei soorten kijkers. Gaming streams zijn vaak alleen leuk als je het spel echt begrijpt, EZ Talking is voor iedereen! We gaan ons niet focussen op één specifiek onderwerp, maar juist afwisselen. Zo is het toegankelijk én nooit saai!"

Het mag duidelijk zijn: Kijken dus! Vanaf 7 juni, iedere donderdag vanaf 19:00, op www.twitch.tv/mowglitch en check de socials van @TeamEchoZulu en @Mowglitch voor updates over de show!

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Andrew (Monday, 04 June 2018 20:52)

    Klinkt leuk heb der echt zin in, EZ hwaiting!!!

  • #2

    Syeter fan (Wednesday, 06 June 2018 13:46)

    Kan niet wachten!