Pen van Pens

Pen van Pens · 11. februari 2019
Vorige week sprak ik al met Echo Zulu jungler Dommy over zijn verwachtingen van de Benelux Premier League, maar natuurlijk heb ik er ook zelf zo mijn visie op. Vanavond worden de eerste games gespeeld en komende vrijdag weten we al wat de eindstand in de groepen is. De vraag is natuurlijk: wie is de grote favoriet? Spoiler alert, het is níet Echo Zulu...
Pen van Pens · 04. februari 2019
We zagen underdogs zich kwalificeren. We zagen favorieten vallen. We zagen clown fiesta's en goed uitgespeelde teamfights. Na acht online kwalificaties zijn de teams bekend die gaan strijden om het ticket naar EU Masters. Echo Zulu jungler Dommy is er helemaal klaar voor.
Pen van Pens · 21. januari 2019
Hij is 23 jaar, studeert rechten, leert tussendoor ook nog even Chinees en heeft ook nog eens tijd om een team bij Echo Zulu te managen. Dennis Driessen is de nieuwe manager voor het Rocket League team en steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken: “Ik denk dat wij een goede kans van slagen hebben.”
Pen van Pens · 14. januari 2019
Over vijf dagen begint ein-de-lijk het nieuwe Europese League of Legends seizoen. Ruim twee maanden na de Worlds-finale, waar Fnatic met 3-0 verloor van Invictus Gaming, maken we ons op voor het meest gehypede LCS seizoen ooit. Ik bedoel natuurlijk LEC, het is nog even wennen, die nieuwe afkorting. Net zoals vorig jaar zal ik me wagen aan een vooruitblik én een voorspelling over de Spring Split.
Pen van Pens · 11. december 2018
Op 22 januari van dit jaar publiceerde ik een artikel waar ik wat voorspellingen deed voor League of Legends. Zoals altijd met voorspellingen is het wel leuk om terug te blikken naar deze voorspellingen en om vooruit te kijken naar 2019. In het eerste deel van dit tweeluik zal ik mijn oude voorspellingen bespreken, in het tweede deel zal ik opnieuw mijn glazen bol oppoetsen.
Pen van Pens · 29. november 2018
Nu het blijkbaar gebruikelijk is om open brieven naar elkaar te schrijven als je het niet met elkaar eens bent, ben ik vandaag ook maar in de pen geklommen. De Pen van Pens. Maandag was er geen artikel, omdat maandag de Benelux nogal opgeschud werd door drie teams. Drie teams die een statement maakten tegen ESL Proximus, hun huidige regelement en hoe Defusekids hier handig gebruik van wist te maken. Krachtig, sterk en als een drie-eenheid opgestaan.
Pen van Pens · 20. november 2018
Dat ik een Fnatic fan ben is geen geheim. Dat ik ze misschien soms iets beter inschat dan dat ze daadwerkelijk zijn ook niet. Toch kan ik met heel veel trots zeggen dat ik op de afgelopen editie van Worlds zó intens heb genoten van dit Europese powerhouse dat ik er mijn opening van het tweede seizoen De Pen van Pens aan wilde wijden.
Pen van Pens · 17. september 2018
In Ode aan de Benelux portretteer ik vijf personen die uit de Benelux komen en ieder op hun eigen manier invloed hebben op de esports- en gamingscene. Dit om te laten zien dat je een doel écht kunt bereiken als je dat wil. Onze kleine Benelux heeft een paar grote talenten voortgebracht die ik graag aan jullie wil tonen. In deel 5: Jos 'UOLdad' Mallant (60), eigenaar en CEO van EULCS-team Unicorns Of Love.
Pen van Pens · 10. september 2018
In Ode aan de Benelux portretteer ik vijf personen die uit de Benelux komen en ieder op hun eigen manier invloed hebben op de esports- en gamingscene. Dit om te laten zien dat je een doel écht kunt bereiken als je dat wil. Onze kleine Benelux heeft een paar grote talenten voortgebracht die ik graag aan jullie wil tonen. In deel 4: Peter Warman, mede-oprichter en CEO van Newzoo.
Pen van Pens · 03. september 2018
In Ode aan de Benelux portretteer ik vijf personen die uit de Benelux komen en ieder op hun eigen manier invloed hebben op de esports- en gaming scene. Dit om te laten zien dat je een doel écht kunt bereiken als je dat wil. Onze kleine Benelux heeft een paar grote talenten voortgebracht die ik graag aan jullie wil tonen. In deel 3: Chris ‘DutchMash’ Maas (21), creatief marketingbrein en video-editor bij Fnatic.

Meer weergeven