Doneren kun je leren (net als journalistiek)

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Wat was het afgelopen zaterdag een tenenkrommend slecht optreden van Kassa, hun redactie, hun presentatrice én sociaal wetenschapper Linda Duits. Waar deze partijen zich in een item van ruim 21 minuten ontzettend druk hebben zitten maken over de invloed van streamers op jongeren, hebben ze zelf om en nabij een miljoen mensen op het verkeerde been gezet. Kassa, ga je schamen.

Read More 1 Comments

De LEC nadert zijn ontknoping

Met nog drie speelrondes (en dus zes games per team) te gaan komt de groepsfase van de LEC bijna tot zijn einde. Tijd om eens te inventariseren welke teams het gaan redden tot de play-offs én welke teams we op 13 en 14 april in Ahoy Rotterdam zullen zien strijden om de allereerste LEC titel ooit. Zien we nog Nederlanders en/of Belgen in de finale, of wordt het een internationaal onderonsje?

 

Read More 0 Comments

Soms is inzet belangrijker dan kwaliteit

De afgelopen week is de Benelux Premier League weer van start gegaan, de Dutch College League is al in volle gang en de Kayzr League begint vanavond. Stuk voor stuk competities die onderdeel zijn van de uitstraling en de reputatie van de Benelux esports-scene voor League of Legends. Juist omdat het zulke invloedrijke competities zijn, is een kritische blik begrijpelijk én verantwoord. Toch ben ik van mening dat we soms de voet wel even van het gaspedaal mogen halen en mogen waarderen wat én wie we hebben.

Read More 1 Comments

'Uit de pen van Pens' is een wekelijkse column geschreven door Stephen “The Pens” van Vlokhoven. Iedere maandag publiceren wij een nieuwe Pen van Pens. Klik hier om naar het archief te gaan.


Stephen "The Pens" van Vlokhoven schrijft sinds 2017 artikelen voor Team Echo Zulu in de rubriek De Pen van Pens. Iedere maandagmiddag verschijnt er een nieuw artikel over gaming en/of esports. Klik hier om oude artikelen terug te lezen. Twijfel ook niet om contact met hem op te nemen met feedback of suggesties voor artikelen!

 

Twitter: StephenThePens

Facebook: Stephen "The Pens" van Vlokhoven

Instagram: StephenThePens

E-mail: depenvanpens@gmail.com