De Laatste Pen

Dit is hem dan. De Pen van Pens waar je vanaf dag 1 niet meteen aan denkt maar die de laatste tijd steeds dichterbij kwam. Een tijdje geleden besloot ik officieel te stoppen met het schrijven voor Echo Zulu, maar het ontbrak nog aan mijn laatste offciële stuk. Het is 31 december, het einde van het jaar en het einde van een tijdperk. Dit is de laatste Pen van Pens.

Read More 0 Comments

Wie onttroont Echo Zulu in de BPL?

Er waren acht online qualifiers, twaalf groepswedstrijden en uiteindelijk zeven dagen vol met offline strijd in Den Haag. Nu de stofwolken zijn opgetrokken zijn er twee teams die zich staande hebben gehouden in de Benelux Premier League. Komende zondag nemen Defusekids en Sector One het tegen elkaar op om het stokje definitief over te nemen van Echo Zulu als titelhouder van de belangrijkste nationale competitie. De winnaar gaat namelijk naar EU Masters, hét podium om je aan de wereld te tonen. Ik zocht alvast even uit wie er zondag gaat winnen én waarom.

Read More 1 Comments

Doneren kun je leren (net als journalistiek)

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Wat was het afgelopen zaterdag een tenenkrommend slecht optreden van Kassa, hun redactie, hun presentatrice én sociaal wetenschapper Linda Duits. Waar deze partijen zich in een item van ruim 21 minuten ontzettend druk hebben zitten maken over de invloed van streamers op jongeren, hebben ze zelf om en nabij een miljoen mensen op het verkeerde been gezet. Kassa, ga je schamen.

Read More 1 Comments

'Uit de pen van Pens' is een wekelijkse column geschreven door Stephen “The Pens” van Vlokhoven. Iedere maandag publiceren wij een nieuwe Pen van Pens. Klik hier om naar het archief te gaan.


Stephen "The Pens" van Vlokhoven schrijft sinds 2017 artikelen voor Team Echo Zulu in de rubriek De Pen van Pens. Iedere maandagmiddag verschijnt er een nieuw artikel over gaming en/of esports. Klik hier om oude artikelen terug te lezen. Twijfel ook niet om contact met hem op te nemen met feedback of suggesties voor artikelen!

 

Twitter: StephenThePens

Facebook: Stephen "The Pens" van Vlokhoven

Instagram: StephenThePens

E-mail: depenvanpens@gmail.com