Pens de Profeet #2

Over vijf dagen begint ein-de-lijk het nieuwe Europese League of Legends seizoen. Ruim twee maanden na de Worlds-finale, waar Fnatic met 3-0 verloor van Invictus Gaming, maken we ons op voor het meest gehypede LCS seizoen ooit. Ik bedoel natuurlijk LEC, het is nog even wennen, die nieuwe afkorting. Net zoals vorig jaar zal ik me wagen aan een vooruitblik én een voorspelling over de Spring Split.

 

meer lezen 1 Berichten

Pens de profeet #1

Op 22 januari van dit jaar publiceerde ik een artikel waar ik wat voorspellingen deed voor League of Legends. Zoals altijd met voorspellingen is het wel leuk om terug te blikken naar deze voorspellingen en om vooruit te kijken naar 2019. In het eerste deel van dit tweeluik zal ik mijn oude voorspellingen bespreken, in het tweede deel zal ik opnieuw mijn glazen bol oppoetsen.

 

meer lezen 0 Berichten

Mijn open brief: blaffende honden bijten blijkbaar écht niet

LET OP! Zoals altijd bij de Pen van Pens is dit de mening van mij, de schrijver, zonder enige tussenkomst of nuance vanuit Team Echo Zulu.
Ik schrijf dit dus met een vrije pen, uit eigen beweging. Team Echo Zulu heeft niets met onderstaand statement en/of meningen te maken.

 

Nu het blijkbaar gebruikelijk is om open brieven naar elkaar te schrijven als je het niet met elkaar eens bent, ben ik vandaag ook maar in de pen geklommen. De Pen van Pens. Maandag was er geen artikel, omdat maandag de Benelux nogal opgeschud werd door drie teams. Drie teams die een statement maakten tegen ESL Proximus, hun huidige regelement en hoe Defusekids hier handig gebruik van wist te maken. Krachtig, sterk en als een drie-eenheid opgestaan. 48 uur later kan het statement weer de prullenbak in.

 

meer lezen 0 Berichten

'Uit de pen van Pens' is een wekelijkse column geschreven door Stephen “The Pens” van Vlokhoven. Iedere maandag publiceren wij een nieuwe Pen van Pens. Klik hier om naar het archief te gaan.


Stephen "The Pens" van Vlokhoven schrijft sinds 2017 artikelen voor Team Echo Zulu in de rubriek De Pen van Pens. Iedere maandagmiddag verschijnt er een nieuw artikel over gaming en/of esports. Klik hier om oude artikelen terug te lezen. Twijfel ook niet om contact met hem op te nemen met feedback of suggesties voor artikelen!

 

Twitter: StephenThePens

Facebook: Stephen "The Pens" van Vlokhoven

Instagram: StephenThePens

E-mail: depenvanpens@gmail.com